Udgivelser

Babyrytmik – flere sange

Babyrytmik – flere sange indeholder 12 aktivitetssange til sang- og bevægelseslege med børn i 0-1-årsalderen. Der er sange med gang i, sange til den stille stund og sange, der stimulerer og udvikler barnets sansemotorik.

Sanghæftet henvender sig til alle, der har den glæde at have med babyer at gøre, hvad enten det er privat, i undervisningssammenhæng eller i daginstitutioner.

Hæftet er et supplement til de populære forgængere Babyrytmik, der udkom på Forlaget Dansk Sang i 2003 og Syng og bevæg din baby glad, der udkom på samme forlag i 2013.

At lave babyrytmik med sit lille barn er en af de allerbedste måder at være sammen på. Babyrytmik understøtter den livsvigtige tilknytning mellem forældre og barn, stimulerer og udvikler barnets motorik og medfødte musikalitet og styrker sprogudvikling, kreativitet og indlæring.

Men først og fremmest er det en sjov og givende måde at være sammen på til fælles glæde og fornøjelse.

Anmeldelse af Babyrytmik – flere sange

Den lille bog “Babyrytmik – flere sange” af Dorte Nørgaard indeholder 12 korte bevægesessange til de helt små. Melodierne er enkle og iørefaldende, så de er hurtige at lære. Teksterne er ligeså med mange gentagelser og nemme at huske. Mulighederne er mange med de forskellige sange/bevægelsesaktiviteter, så også babyer får arbejdet m3ed deres rytmiske og sproglige-musiske sans. Sangene er bevidst lagt i et dybt leje, så det er ikke sange, børn skal synge med på, men netop henvendt til forældrene. Med QR-koder kan man komme ind og se/høre de enkelte numre på Dansk Sang. Det er rigtig fint. Men allerbedst er det, hvis man selv spiller – eller bare synger uden akkompagnement. En fin lille bog med illustrationer/fotos fra Dorte Nørgaards egne babyrytmikhold. Kan varmt anbefales til målgruppen.

Lone Mølle

babyrytmik - flere sange

Andre udgivelser

Babyrytmik

Småbørnsrytmik

Rytmik og sjov

Syng og bevæg din baby glad